Over ons..

WeLiveHealthy is uitgegroeid tot een team van gepassioneerde voeding, sport & lifestyle professionals. 

”Met ons programma gericht op voeding, beweging en mindset zorgen wij ervoor dat niet alleen doelen worden behaald maar ook resultaat wordt behouden”

In zowel onze ervaring als coach als privé horen wij vaak dat het moeilijk is om doelen vast te houden. Vaak starten mensen gemotiveerd en daarna zakt de motivatie af. Dit is zonde! Want als je hard hebt gewerkt om je doelen te behalen dan wil je dit ook vasthouden. Daar wilde wij dan ook verandering in brengen. Met ons programma gericht op voeding, beweging en mindset zorgen wij ervoor dat niet alleen doelen worden behaald maar ook resultaat wordt behouden.

‘’Iedereen krijgt bij ons een intake en een eindgesprek’’

Persoonlijke benadering vinden wij heel belangrijk. Of je nou kiest voor een sport pakket of 1 op 1 coaching, iedereen krijgt een intake en een eindgesprek. Op deze manier zorgen wij ervoor dat er wordt gekozen voor wat er bij iemand past en zo de kans op succes het grootst is.

‘’Onze missie is om zo veel mogelijk mensen opweg naar een betere gezondheid te begeleiden’’

Door laagdrempelig te zijn, persoonlijk, betaalbaar, flexibel en de portie nodige kennis te delen, kunnen wij veel mensen helpen. ‘’Onze missie is om zo veel mogelijk mensen opweg naar een betere gezondheid te begeleiden’’.

Oprichters

Dit zijn Kaylee en Saffira

Twee jonge ondernemers met een passie voor gezondheid. Nog groter is de passie
om mensen te helpen naar de beste versie van hunzelf. Uit eigen ervaring weten wij
wat een gezonde lifestyle zowel lichamelijk en mentaal voor je kan betekenen. Onze
kennis en ervaring zetten wij dan ook graag in om zo veel mogelijk mensen dit ook te
doen ervaren.

Kaylee van Hout

Saffira over Kaylee:

 ‘’Kaylee is een gepassioneerde ondernemer, geen enkel idee is te groot voor haar. Zij is April 2020 We Live Healthy gestart om zo veel mogelijk mensen te kunnen helpen op een leuke en betaalbare manier. Kaylee en ik hebben beide onze kwaliteiten die elkaar goed aanvullen. Het is een eer om met haar te mogen samenwerken.”

Saffira Kroon

Kaylee over Saffira:

‘’Saffira is een grote ondernemer vol met passie voor gezondheid. Saffira kan goed met stressvolle moment omgaan omdat haar mindset altjd goed zit! Het is ontzettend fijn om met haar samen te mogen werken. Ik had mij geen beter persoon kunnen bedenken om onze passie samen mee te delen!‘’

Blije klanten!

 • positive review  Wat is het heerlijk sporten met Kaylee en Tim. Goede begeleiding en ze corrigeren daar waar nodig is. Iedere les is weer een feestje en zo houd ik goed vol. En zo lekker om met mooi weer buitens te sporten. Echt een aanrader!

  Christy Zeddeman Avatar Christy Zeddeman
  1 augustus 2021

  positive review  Ben totaal geen sporter, maar bij welivehealthy heb ik het erg naar mijn zin en doordat de bootcamp is opgedeeld in losse onderdelen is het goed vol te houden. Er wordt op een motiverende manier gecorrigeerd indien nodig en aangespoord. Zeker een aanrader!

  Tamara Kan Avatar Tamara Kan
  1 augustus 2021

  positive review  Super fijne omgeving om aan je doelen te werken en te sporten. Toppers!!

  Milena Alves Avatar Milena Alves
  1 augustus 2021
 • positive review  zeker een aanrader! goed aangespoord om zo hard te gaan als je kan, maar als je aan je grens zit word dit zeker geaccepteerd. als iets niet lukt, komen ze met een alternatief. zelf heb ik jarenlang niet kunnen sporten, en zelfs dan kun je meedoen! het is geschikt voor alle niveaus, en echt heel erg leuk! ik kijk er elke keer naar uit! dus... boek een proefles of intake en kijk of jij t net zo leuk vindt als ik!

  Nicolette Harmsen Avatar Nicolette Harmsen
  1 augustus 2021

  positive review  Sportieve mensen die je helpen je doel te bereiken. ik raad ze zeker aan!

  Mike Freijer Avatar Mike Freijer
  1 augustus 2021

  positive review  Begonnen met de 30 challange onder het mom van we zien wel...maar met resultaat! geen ingewikkelde diëten, maar gewoon leren eten en 2 x per week online sporten. Nu volg ik nog steeds de online sportlessen. lekker vanuit huis maar toch met een groep. Dit is niet alleen leuk om te doen maar ook motiverend. Inmiddels net die paar kilo eraf en voel me fitter. Ik kan alleen maar zeggen probeer het een maand en ervaar het zelf!

  Nancy Reijerkerk Avatar Nancy Reijerkerk
  13 april 2021
 • positive review  Als moeder van 2 kinderen. Moeders weten hoe lastig het is om weer tijd vrij te maken om aan jezelf te werken. Maand mrt heb ik mee gedaan met een 30 dagen challenge. Kaylee en haar top team hebben mijn ogen geopend. Ik weet nu precies wat ik wel en niet kan eten. Hoeveel ik mag eten. En hoe ik thuis mijn oefeningen kan blijven doen! Het is geen strijd om af te vallen, cliché maar het is echt een levensstijl die je kan aanpassen. Echt een aanrader!

  Jennifer Kruijshaar Avatar Jennifer Kruijshaar
  2 april 2021

  positive review  Blij dat ik gestart ben met We live healthy! Een goede stok achter de deur om voor een klein prijsje weer fit te worden en lekkerder in mijn vel te gaan zitten 💪🏼

  Eloise Vw Avatar Eloise Vw
  30 maart 2021

  positive review  zo blij dat ik begonnen ben met wlh. het voelt niet als een dieet maar als een nieuwe leefstijl. bewust gezonde keuzes maken. en heerlijk 2x per week sporten, gewoon lekker thuis.

  Anouk Poort Avatar Anouk Poort
  30 maart 2021
 • positive review  Kaylee is een super positieve coach. Door haar positiviteit en enthousiasme ben ik nog gemotiveerder om gezonder te leven. dankzij Kaylee ben ik nu een stuk fitter en energieker! Echt een aanrader dus voor iemand die opzoek is naar een coach die advies en begeleiding op maat biedt. ieder persoon is uniek en zo laat Kaylee je ook voelen.

  Tamara Elstrodt Avatar Tamara Elstrodt
  10 maart 2020
 • positive review  Blij dat ik gestart ben met We live healthy! Een goede stok achter de deur om voor een klein prijsje weer fit te worden en lekkerder in mijn vel te gaan zitten 💪🏼

  Eloise Vw Avatar Eloise Vw
  30 maart 2021

Eerst even met ons kennismaken?

Stel al jouw vragen in een gratis en vrijblijvend gesprek met één van onze coaches.

× WhatsApp