De WeLiveHealthy
fit-check!

Door middel van de Fit-check kunnen wij kijken welk programma het meest geschikt is voor jou!

Steeds meer mensen kampen met allerlei klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn, darmklachten, overgewicht, ontevredenheids-gevoel en burn-out verschijnselen. Voeding kan daar enorme invloed op hebben. De Herbalife Fitcheck is bedacht om jou op deze manier inzicht te geven van de waarden binnenin je lichaam. Het geeft weer van hoe jij er fysiek voorstaat. Onder andere kunnen we ook je visceraal vet zien (vet rondom je organen) en hoeveel spiermassa jij hebt.

Vanuit daar stel ik samen met jou een plan op hoe ik jou bij jouw doelen kan gaan helpen op basis van voeding en beweging.

Hoe werkt het?

Je krijgt een totale lichaamsmeting via een speciale weegschaal en dit word gemeten op 4 punten. De uitslag heb je al binnen een paar seconden.

Daarna volgt er een korte uitleg en presentatie om de uitslagen samen met jouw door te nemen en in inzicht te krijgen waar wij samen aan kunnen werken.
Na de meeting weet jij hoe je er lichamelijke uitziet en hoe jouw lichaam er fysiek voor staat.

Vanuit hier maak ik een plan met jou en mag jij beslissen of je het hier bij laat of dat we er wat aan gaan doen. Deze Fit-check is geheel vrijblijvend.

Verandering begint bij jezelf

Onze fit programma's

Online coaching (48.99 P.m)

Wil jij online gecoacht worden op het gebied van voeding en sport? Kies dan voor dit programma!

Voeding & sport (59.99 P.m)

Wil jij 12 weken lang echt aan jouw doelen gaan werken op het gebied van: voeding, sport en mindset? Kies dan voor het voeding & sport programma!

Power bands pakket!(Vanaf 19.99 P.m)

Wil jij alleen meedoen aan de online live les en onze bootcamp? Kies dan voor het power bands pakket! Inclusief 3 power bands!

Naar de beste versie van jezelf!

We Live Healthy!

× WhatsApp