Helemaal vrijblijvend!

De WeLiveHealthy
fit-check!

Door middel van de Fit-check kunnen wij kijken welk programma het meest geschikt is voor jouw!

Steeds meer mensen kampen met allerlei klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn, darmklachten, overgewicht, ontevredenheids-gevoel, burn-out verschijnselen, Voeding kan daar enorme invloed op hebben. De Herbalife Fitcheck is bedacht om jou op deze manier inzicht te geven van de waarden binnenin je lichaam. Het geeft weer van hoe jij er fysiek voorstaat. Onder andere kunnen we ook je visceraal vet zien (vet rondom je organen) en hoeveel spiermassa jij hebt.

Vanuit daar stel ik samen met jou een plan op hoe ik jou bij jouw doelen kan gaan helpen op basis van voeding en beweging.

Hoe werkt het?

Je krijgt een totale lichaamsmeting via een speciale weegschaal en dit word gemeten op 4 punten. De uitslag heb je al binnen een paar seconden.

Daarna volgt er een korte uitleg en presentatie om de uitslagen samen met jouw door te nemen en in inzicht te krijgen waar wij samen aan kunnen werken.
Na de meeting weet jij hoe je er lichamelijke uitziet en hoe jouw lichaam er fysiek voor staat.

Vanuit hier maak ik een plan met jou en mag jij beslissen of je het hier bij laat of dat we er wat aan gaan doen. Deze Fit-check is geheel vrijblijvend.

Proefpakket

De eerste stap is om een try-out pakket te proberen. Het try-out pakket is een pakket voor 6 dagen. In deze 6 dagen mag je mijn coaching, producten en het sporten ervaren voor maar 10,00 euro.

Wanneer je het try out pakket hebt ervaren en jij het fijne producten vind gaan we verder naar de volgende stap ‘’een op maat gemaakt programma’’ dit programma kan verschillende producten bevatten die jou doelen ondersteunen. Daarbij krijg je uiteraard mijn coaching op het gebied van een actieve en een gezonde levensstijl erbij en mag je meedoen aan de bootcamps!

Verandering begint bij jezelf

Onze fit programma's

Sport programma

Wekelijks organiseren we meerdere sportmomenten , Live en Online!
Je mag inpluggen waar je wilt!

Voeding & sport

Je wilt meer dan alleen sporten . Met dit programma word je begeleid en gecoacht op het gebied van voeding en sport.

Voeding & sport PLUS

Ben jij er klaar voor om de uitdaging met jezelf écht aan te gaan? Kies dan voor het compleetste programma voeding en sport PLUS!

Naar de beste versie van jezelf!

We Live Healthy!

× WhatsApp