We Live Healthy

De ervaringen

     We Live Healthy

Lees hier de ervaringen van anderen!

Sonja Snel

Kaylee is een topcoach! Ik ben meer dan 10 Kg afgevallen door  haar hulp! Elke 2 weken word ik gemeten, Kaylee geeft voedingstips, doet de weeg en meetmomenten en moedigt mij steeds aan! door haar coaching voel ik mij fit energievol… Ik heb vele andere afvalmethodes geprobeerd, maar niets haalt het bij WeLiveHealthy, een echte aanrader!

Lindsey van Hout

Een fijne coach. Door haar coaching heb ik meer energie en ben ik sporten leuk gaan vinden!

Jaqueline

Mijn ervaring met Kaylee als coach is erg positief. Ik krijg goed advies over voeding en de variatie hierin. Ik heb veel geleerd over de balans met gezond eten en daarnaast
bewegen. En wanneer je even vastloopt helpt ze je hier weer doorheen. Dit is net de stok achter de deur die ik nodig had”

Elly

Een hele fijne coach, en al bijna 10 kg afgevallen!

Josje

Kaylee is echt een topper! Fijne producten en ik heb een goed resultaat behaald! 

Sylvia Klaassen

Wat een top team!! door het enthousiasme van de coaches, bereik je dingen die je zelf niet voor mogelijk had gehouden. Dank jullie wel vooral Kaylee en Rafael. Ik zit weer heerlijk in mijn vel.

Carola Bogers

Kaylee is een top coach en een ontzettend lieve meid. Ook de combinatie in het begeleiden naar gezonder eten, en het sporten in groepsverband is super!

Wanda Frima

Ben super geadviseerd door Kaylee van Hout in Almere. Ik gebruik de Herbalife shake, repen en thee. Tevens mijn conditie verbeterd tijdens de workouts die zij geven onder professionele leiding op mijn eigen niveau. TOP combinatie ben zeker wat Corona kilo’s kwijt en voel me steeds beter. Kaylee is geïnteresseerd en heeft veel informatie over voeding zodat ik ook daarmee een gezonder eet patroon nu heb gekregen.Voel me zeker welkom bij Kaylee

Sylvia Klaassen

Wat een top team!! door het enthousiasme van de coaches, bereik je dingen die je zelf niet voor mogelijk had gehouden. Dank jullie wel vooral Kaylee en Rafael. Ik zit weer heerlijk in mijn vel.

Barbera van der meer

Kaylee is een top coach! Ze motiveerd je goed om door te blijven gaan!

Angelique Groenendaal

Kaylee is een topper! Ze weet heeel erg veel en weet me steeds weer te motiveren om door te zetten. Negatieve gedachten krijgt ze om in positieve gedachten! Voel me heel erg op me gemak bij haar. ze staat echt voor je klaar! beste coach die ik ken!

Tamara Elstrodt

Kaylee is een super positive coach. door haar positiveit en enthousiasme ben ik nog gemotiveerder om gezonder te leven. Dankzij Kaylee ben ik een stuk fitter en energieker! Echt een aanrader dus voor iemand die opzoek is naar een coach die advies en begeleiding op maat aan biedt. Ieder persoon is uniek en zo laat kaylee ook voelen

Christa Fakeira

Super eerlijk en fijn advies. Buiten het feit dat Kaylee heel prettig in de omgang is , is ze ook nog heel deskundig! 

Samantha

Kaylee is een super lieve meid! Helpt je echt en is de steun in je rug die je nodig hebt. Ben nu 2 weken bezig en al bijna 2 kg kwijt. Raad dit zeker iedereen aan!

Shawney van Luijn

Kaylee is zo’n lieve fijne coach. Ik kan het iedereen aanraden. Naast de kilo’s die eraf vliegen , zijn de weegmomenten een echte motivatie. ook de producten zijn erg fijn!

Danisja Nijsten

Kaylee is echt een top coach! Ze helpt je heel goed en geeft je motivatie. Ze weet waar ze over praat en geeft goed advies!

Luc Snel

Wil graag mijn waardering geven aan WeliveHealthy omdat ik getuige ben van de goede werking hiervan. Mijn vrouw doet mee aan de 90 dagen challenge en is naast dat ze veel is afgevallen ook eneriegevol en fit!

Renee

Super goede ervaring! De coaching wordt super leuk gedaan door Kaylee, ook is er 2 x in de week bootcamp. 

Verandering begint bij jezelf

Onze fit programma's

Sport programma

Wekelijks organiseren we meerdere sportmomenten , Live en Online!
Je mag inpluggen waar je wilt!

Voeding & sport

Je wilt meer dan alleen sporten . Met dit programma word je begeleid en gecoacht op het gebied van voeding en sport.

Voeding & sport PLUS

Ben jij er klaar voor om de uitdaging met jezelf écht aan te gaan? Kies dan voor het compleetste programma voeding en sport PLUS!

Naar de beste versie van jezelf!

We Live Healthy!

× WhatsApp