We Live Healthy

De Ervaringen

We Live Healthy

Lees hier de ervaringen van anderen!

UITSTEKEND
12 recensies op
Cathy Klinkenberg
Cathy Klinkenberg
12/02/2021
raadt aanGeverifieerde
Kaylee en haar team zorgen er voor dat ik met veel motivatie elke keer weer mee ga sporten. Super tevreden over We live healthy! Top keuze geweest 😄
Lees verder
Elly Kieft
Elly Kieft
12/02/2021
raadt aanGeverifieerde
Ik ben met WeLiveHealty begonnen en ben zeer verrast. Het is geen dieet maar je eetgewoontes veranderen, ik ben ook super blij met Menno als coach.😄 Met Kaylee doe ik het stukje afvallen en sporten dat gaat super goed,via de app hou je alles bij en krijg je ook lekkere recepten. Ik zou dit iedereen aanraden. Het is een top team 💪
Lees verder
Carola Bogers-Terpstra
Carola Bogers-Terpstra
21/08/2020
raadt aanGeverifieerde
Kaylee is een top coach en een ontzettend lieve meid. Ook de combinatie in het begeleiden naar gezonder eten, en het sporten in groepsverband is super!
Lees verder
Sylvia van den Berg-Klaassen
Sylvia van den Berg-Klaassen
20/08/2020
raadt aanGeverifieerde
Wat een top team!! door het enthousiasme van de coaches, bereik je dingen die je zelf niet voor mogelijk had gehouden. Dank jullie wel vooral Kaylee en Rafael. Ik zit weer heerlijk in mijn vel.
Lees verder
Wanda Frima
Wanda Frima
20/08/2020
raadt aanGeverifieerde
Ben super geadviseerd door Kaylee van Hout in Almere. Ik gebruik de Herbalife shake, repen en thee. Tevens mijn conditie verbeterd tijdens de workouts die zij geven onder professionele leiding op mijn eigen niveau. TOP combinatie ben zeker wat Corona kilo's kwijt en voel me steeds beter. Kaylee is geïnteresseerd en heeft veel informatie over voeding zodat ik ook daarmee een gezonder eet patroon nu heb gekregen.Voel me zeker welkom bij Kaylee
Lees verder
Barbara van der Meer
Barbara van der Meer
20/08/2020
raadt aanGeverifieerde
Kaylee is een top coach! Ze motiveert je goed om door te gaan. 😍
Lees verder
Angelique Deira-Groenendaal
Angelique Deira-Groenendaal
16/05/2020
raadt aanGeverifieerde
kaylee is een topper! ze weet heel erg veel en weet me steeds weer te motiveren om door te zetten. negatieve gedachten krijgt ze om in positieve gedachten! voel me heel erg op me gemakt bij haar, ze staat echt voor je klaar! beste coach die ik ken!
Lees verder
Tamara Elstrodt
Tamara Elstrodt
10/03/2020
raadt aanGeverifieerde
Kaylee is een super positieve coach. Door haar positiviteit en enthousiasme ben ik nog gemotiveerder om gezonder te leven. dankzij Kaylee ben ik nu een stuk fitter en energieker! Echt een aanrader dus voor iemand die opzoek is naar een coach die advies en begeleiding op maat biedt. ieder persoon is uniek en zo laat Kaylee je ook voelen.
Lees verder
Danisja Nijsten
Danisja Nijsten
09/03/2020
raadt aanGeverifieerde
Kaylee is echt een top coach! Ze helpt heel goed en geeft je motivatie. Ze weet waar ze over praat en geeft goed advies! 😁
Lees verder

Ga ook met ons aan de slag!

Wij kijken ernaar uit om jouw verhaal te horen!

Vergeet ons niet te volgen!

Blije cliënten!

  • positive review  Kaylee en haar team zorgen er voor dat ik met veel motivatie elke keer weer mee ga sporten. Super tevreden over We live healthy! Top keuze geweest 😄

    Cathy Klinkenberg Avatar Cathy Klinkenberg
    12 February 2021

    positive review  Ik ben met WeLiveHealty begonnen en ben zeer verrast. Het is geen dieet maar je eetgewoontes veranderen, ik ben ook super blij met Menno als coach.😄 Met Kaylee doe ik het stukje afvallen en sporten dat gaat super goed,via de app hou je alles bij en krijg je ook lekkere recepten. Ik zou dit iedereen aanraden. Het is een top team 💪

    Elly Kieft Avatar Elly Kieft
    12 February 2021

    positive review  Kaylee is een top coach en een ontzettend lieve meid. Ook de combinatie in het begeleiden naar gezonder eten, en het sporten in groepsverband is super!

    Carola Bogers-Terpstra Avatar Carola Bogers-Terpstra
    21 August 2020
  • positive review  Wat een top team!! door het enthousiasme van de coaches, bereik je dingen die je zelf niet voor mogelijk had gehouden. Dank jullie wel vooral Kaylee en Rafael. Ik zit weer heerlijk in mijn vel.

    Sylvia van den Berg-Klaassen Avatar Sylvia van den Berg-Klaassen
    20 August 2020

    positive review  Ben super geadviseerd door Kaylee van Hout in Almere. Ik gebruik de Herbalife shake, repen en thee. Tevens mijn conditie verbeterd tijdens de workouts die zij geven onder professionele leiding op mijn eigen niveau. TOP combinatie ben zeker wat Corona kilo's kwijt en voel me steeds beter. Kaylee is geïnteresseerd en heeft veel informatie over voeding zodat ik ook daarmee een gezonder eet patroon nu heb gekregen.Voel me zeker welkom bij Kaylee

    Wanda Frima Avatar Wanda Frima
    20 August 2020

    positive review  Kaylee is een top coach! Ze motiveert je goed om door te gaan. 😍

    Barbara van der Meer Avatar Barbara van der Meer
    20 August 2020
  • positive review  kaylee is een topper! ze weet heel erg veel en weet me steeds weer te motiveren om door te zetten. negatieve gedachten krijgt ze om in positieve gedachten! voel me heel erg op me gemakt bij haar, ze staat echt voor je klaar! beste coach die ik ken!

    Angelique Deira-Groenendaal Avatar Angelique Deira-Groenendaal
    16 May 2020

    positive review  Kaylee is een super positieve coach. Door haar positiviteit en enthousiasme ben ik nog gemotiveerder om gezonder te leven. dankzij Kaylee ben ik nu een stuk fitter en energieker! Echt een aanrader dus voor iemand die opzoek is naar een coach die advies en begeleiding op maat biedt. ieder persoon is uniek en zo laat Kaylee je ook voelen.

    Tamara Elstrodt Avatar Tamara Elstrodt
    10 March 2020

    positive review  Kaylee is echt een top coach! Ze helpt heel goed en geeft je motivatie. Ze weet waar ze over praat en geeft goed advies! 😁

    Danisja Nijsten Avatar Danisja Nijsten
    9 March 2020
  • positive review  Kaylee is een top coach! Ze motiveert je goed om door te gaan. 😍

    Barbara van der Meer Avatar Barbara van der Meer
    20 August 2020
  • positive review  Ik wil graag mijn waardering geven aan het Welivehealthy programma omdat ik getuige ben van de goede werking van dit programma..... mijn vrouw doet mee aan de 90 dagen challenge en is naast dat ze al veel is afgevallen, ook energievol en fit!

    Luc Snel Avatar Luc Snel
    8 March 2020
× WhatsApp