Start vandaag nog!

Neem gerust contact op!

Neem gerust contact op!

Heb je een vraag? Neem dan  gerust contact op via onderstaand contactformulier of via de WhatsApp en dan krijg je spoedig een antwoord terug!

Vergeet ons niet te volgen!

Blije klanten!

 • positive review  Wat is het heerlijk sporten met Kaylee en Tim. Goede begeleiding en ze corrigeren daar waar nodig is. Iedere les is weer een feestje en zo houd ik goed vol. En zo lekker om met mooi weer buitens te sporten. Echt een aanrader!

  Christy Zeddeman Avatar Christy Zeddeman
  1 augustus 2021

  positive review  Ben totaal geen sporter, maar bij welivehealthy heb ik het erg naar mijn zin en doordat de bootcamp is opgedeeld in losse onderdelen is het goed vol te houden. Er wordt op een motiverende manier gecorrigeerd indien nodig en aangespoord. Zeker een aanrader!

  Tamara Kan Avatar Tamara Kan
  1 augustus 2021

  positive review  Super fijne omgeving om aan je doelen te werken en te sporten. Toppers!!

  Milena Alves Avatar Milena Alves
  1 augustus 2021
 • positive review  zeker een aanrader! goed aangespoord om zo hard te gaan als je kan, maar als je aan je grens zit word dit zeker geaccepteerd. als iets niet lukt, komen ze met een alternatief. zelf heb ik jarenlang niet kunnen sporten, en zelfs dan kun je meedoen! het is geschikt voor alle niveaus, en echt heel erg leuk! ik kijk er elke keer naar uit! dus... boek een proefles of intake en kijk of jij t net zo leuk vindt als ik!

  Nicolette Harmsen Avatar Nicolette Harmsen
  1 augustus 2021

  positive review  Sportieve mensen die je helpen je doel te bereiken. ik raad ze zeker aan!

  Mike Freijer Avatar Mike Freijer
  1 augustus 2021

  positive review  Begonnen met de 30 challange onder het mom van we zien wel...maar met resultaat! geen ingewikkelde diëten, maar gewoon leren eten en 2 x per week online sporten. Nu volg ik nog steeds de online sportlessen. lekker vanuit huis maar toch met een groep. Dit is niet alleen leuk om te doen maar ook motiverend. Inmiddels net die paar kilo eraf en voel me fitter. Ik kan alleen maar zeggen probeer het een maand en ervaar het zelf!

  Nancy Reijerkerk Avatar Nancy Reijerkerk
  13 april 2021
 • positive review  Als moeder van 2 kinderen. Moeders weten hoe lastig het is om weer tijd vrij te maken om aan jezelf te werken. Maand mrt heb ik mee gedaan met een 30 dagen challenge. Kaylee en haar top team hebben mijn ogen geopend. Ik weet nu precies wat ik wel en niet kan eten. Hoeveel ik mag eten. En hoe ik thuis mijn oefeningen kan blijven doen! Het is geen strijd om af te vallen, cliché maar het is echt een levensstijl die je kan aanpassen. Echt een aanrader!

  Jennifer Kruijshaar Avatar Jennifer Kruijshaar
  2 april 2021

  positive review  Blij dat ik gestart ben met We live healthy! Een goede stok achter de deur om voor een klein prijsje weer fit te worden en lekkerder in mijn vel te gaan zitten 💪🏼

  Eloise Vw Avatar Eloise Vw
  30 maart 2021

  positive review  zo blij dat ik begonnen ben met wlh. het voelt niet als een dieet maar als een nieuwe leefstijl. bewust gezonde keuzes maken. en heerlijk 2x per week sporten, gewoon lekker thuis.

  Anouk Poort Avatar Anouk Poort
  30 maart 2021
 • positive review  Sinds 6 weken bent ik bezig met de 90 dagen challenge en ben meer dan enthousiast! Ben al wat kilootjes afgevallen, vetpercentage is minder en spiermassa steviger. Elke 2 weken wordt dit gemeten . Kaylee geeft voedingstips ,doet de weeg en meetmomenten en moedigt mij aan! Door deze challenge voel ik mij fit en energievol......ik heb al vele andere afvalmethodes gedaan , maar niets haalt het bij We live healty! Een aanrader!👍💪💪💪💪

  Sonja Snel Avatar Sonja Snel
  7 maart 2020
 • positive review  kaylee is een topper! ze weet heel erg veel en weet me steeds weer te motiveren om door te zetten. negatieve gedachten krijgt ze om in positieve gedachten! voel me heel erg op me gemakt bij haar, ze staat echt voor je klaar! beste coach die ik ken!

  Angelique Deira-Groenendaal Avatar Angelique Deira-Groenendaal
  16 mei 2020
× WhatsApp